United Cycling er et bud på fremtidens cykelhandler og forretningsmodel. Vi er således i gang med at opbygge modellen – fra Norge til Østrig og søger nu forstærkning til administration af vores webshop. Vi forestiller os, at du er digital native og brænder for at skabe en unik og inspirerende online verden for vores kunder. En verden, som både er stærkt konverterende, udfordrer de gængse salgsgange for cykler og bidrage til brandet.

Personlige Kvalifikationer

Du er struktureret, opmærksom på detaljen og forstår at planlægge din egen arbejdsdag så du når alle opgaverne. Du har gåpåmod og lysten til at lære nyt, også selvom tingene driller eller der er behov for en ekstra hånd. Du går til opgaven med stor faglig stolthed og sætter en ære i dit arbejde. Det er en fordel hvis du har interesse for cykling eller triathlon, da det er virksomhedens kerneområder.

Fagligt kommer du enten fra en kommunikationsbaggrund, som du har suppleret med de nyeste værktøjer indenfor online. Alternativt kommer du fra en teknisk baggrund, men har flair for hvilke virkemidler der konverterer til salg. Uddannelsesmæssigt kunne det være E-Business, Web-kommunikation eller Digitalt design og interaktive teknologier.

Jobbet byder på udfordringer som

  •  Opdatere og optimere online marketing,
  • Administrere indhold og opdatere produkter,
  • Udarbejde og udbygge indhold,
  • Samarbejde med partnere i community-udbyggelse,
  • Bidrage til en god kundeoplevelse fra interesse til levering

United Cycling er

United Cycling er en del af Argon18 familien. 

Aktivering, distribution og salg af globalt high-end cykelmærke lokalt gennem nøje udvalgte partnere i Nordeuropa. Lab Store og HQ i Lynge, Danmark. Du vil blive en del af et lille energisk team, som er fokuseret på udbredelsen af Argon 18 i Europa. Vi har højt til loftet og en hverdag præget af humor og hyggeligt samvær.

Din Ansøgning

Din ansøgning, inklusiv CV, bedes sendt til Thue Herager, Head of Sales på mail: thue@unitedcycling.com.

Vi evaluerer løbende de indkomne ansøgninger og vil tillade os at indkalde til samtaler løbende.

Deadline: tiltrædelse hurtigst muligt.