In search of cycling shops in Norway (Norwegian)

Vi søker sykkelforhandlere i Norge

Argon 18 Nordic er på jakt etter forhandlere i Norge til vår utradisjonelle og fremtidsrettede forretningsmodell, med hensikt å sikre lokale sykkelforhandleres eksistens også i fremtiden.

Møt utfordringerne sammen med oss

Sykkelbransjen har endret seg radikalt. Nye – og flere – ryttere langs landeveien, i skogen, og overalt derimellom. Syklistenes nye kjøpsvaner er utfordrende for de lokale butikkene, samtidig som det globale markedet vinner kundene ved hjelp av lave priser. Argon 18 Nordic ønsker å møte disse utfordringene, og insisterer på å gi seriøs og profesjonell veiledning lokalt i butikkene – i stedet for kun på en statisk nettside. Den viktige kundeservicen, kombinert med punktlig drift og levering, samt en solid bedrift i bunnen, gir Argon 18 Nordic en sterk base for å møte fremtiden i sykkelbransjen. Ønsker du å være en del av denne fremtiden? Da bør du lese videre …
XTRI verdensmester Hans Christian Tungesvik er en av Norges Argon 18-ambassadører.

Click & Collect @Retailer

Vår forretningsmodell, “Click & Collect @Retailer” (Klikk&Hent Hos Forhandler), er vår måte å tilpasse oss retningen markedet har tatt. Vi støtter opp om de lokale butikkene med fremtidens globale nettverktøy, og sikrer samtidig at deres marginer ivaretas, og at varelagrene beholdes på et minimum. Våre forhandlere kan dermed fokusere på sine kunder med sykler av høy kvalitet, uten å bekymre seg for om neste måneds regninger kan betales.

Når vi bruker begrepet «lokal», mener vi å justere oss inn etter vårt aktuelle miljø – altså å tilpasse Argon 18 til det skandinaviske markedet. Med forhandlere i nærheten av vår base, er vi alltid nærme sluttkunden. I denne sammenheng betyr «lokal» for oss et tett og sterkt engasjement med våre lokale forhandlere. For kunden betyr dette muligheten til å fortsette å dra nytte av den personlige servicen man kan forvente hos en høykvalitets sykkelprodusent, også i fremtiden.

Forretningsmodellen har vist seg å fungere svært godt i sykkelbransjen forøvrig, og vi ser nå etter flere partnere i Norge.

Blant fordelene ved å jobbe med oss:

  • Toppsykler monteres i Danmark.
  • Lite inventar på ditt lager, betyr lav risiko for deg.
  • Ingen uendelige prisdiskusjoner – du har sikkerhet i dine marginer.
  • Tett samarbeid med et fremtidstenkende sykkelmerke betyr at du hele tiden vil tilpasse deg et marked i konstant endring.
  • Vi hjelper deg å bygge din forretning sammen med deg.

Dette ber vi om fra deg:

  • Du har et showroom med plass til 3-5 Argon 18-modeller.
  • Du har allerede, eller ønsker å bygge, en sterk tilstedeværelse på nett, samt aktiviteter i egne kanaler.
  • Du ser potensialet i å bruke de lokale miljøene og aktiviteter rundt disse.
  • Du har sannsynligvis allerede et sterkt navn lokalt.

Kontakt

Interessert i å høre mer?

Kontakt Marius Nordby på marius@unitedcycling.com eller +47 91514522.