JOBS

United Cycling

Showroom Salgsassistent

United Cycling er et bud på fremtidens cykelhandler og forretningsmodel. Vi er således i gang med at etablere os fra Norge til Østrig, og søger nu forstærkning til vores Lab & Store i Lynge.

Vi søger en deltidsmedarbejder med passion for high-end cykler og udstyr, og som samtidig kan præstere en stærk, indlevende personlig betjening.

Opgaverne vil spænde fra salg, let montage og service på cykler samt tøj og udstyr. Arbejdstiden vil fortrinsvis være lørdage fra 10-14 og fra 16-20 på nogle hverdage.

Arbejdstiden vil som udgangspunkt være 5-10 timer om ugen, afhængig af sæson. I perioder muligvis fuldtid. Jobbet kan derfor fint kombineres med fx. studier.

Kvalifikationer
Du har indgående kendskab til landevejs-, enkeltstart- og triatlon-cykler. Du har selv cykelerfaring i en eller flere discipliner og er desuden erfaren med cykelmekanik.

Vi forventer desuden at du:

  • er over 20 år,
  • er lærenem og har gåpåmod,
  • har et godt humør og udstråler energi,
  • er lyttende og empatisk og
  • er indstillet på, at vagter kan ligge på alle ugens dage.

Hvem er vi?
United Cycling er en del af Argon 18-familien. Vi aktiverer, distribuerer og sælger globale high-end cykelmærker lokalt gennem nøje udvalgte partnere i Nordeuropa. Lab & Store og HQ i Lynge, Danmark.

Din ansøgning
Inklusiv CV bedes sendes til Showroom Manager, Martin Ishøi på mail: martini@unitedcycling.com

Vi evaluerer løbende de indkomne ansøgninger og vil tillade os at indkalde til samtaler løbende.

Deadline: 20.2 / snarest.

United Cycling
Vassingerødvej 147
3540 Lynge, Denmark HQ
+45 3163 8361
info@unitedcycling.com
www.unitedcycling.com

BLOG